Åpningstider

Man-Fre: 08:00 -16:00

KVÅLSETH MUR OG PUSS

Rehabilitering

Hva kan vi hjelpe deg med?

Rehabilitering av peis og pipe

Mange piper i norske hjem er i sårt behov for en ordentlig rehabilitering. For eksempel finnes det mange gamle piper i teglstein som kan utgjøre en brannfare, nettopp fordi de nå er gamle og i dårlig stand.

Det er flere forskjellige måter å rehabilitere en gammel pipe på. Man kan bruke stålrør, keramiske innferforinger, eller kanskje glidestøp. Vi utfører en befaring der vi undersøker din pipe og gjør det som er best i ditt tilfelle.

Å gjøre en gammel peis mer effektiv er, eller om du vil bygge den om til en mer moderne stil, er noe å tenke på hvis du merker at den ikke lenger oppfører seg som den burde. Ta gjerne kontakt med oss for en befaring.

Skal du bygge ny peis kan det være smart å rehabilitere pipa samtidig. Vi tar oss av alt dette for deg. Kontakt oss derfor om du har en gammel peis og/eller ei gammel pipe som trenger tilsyn.

Rehabilitering

Vi hjelper deg på best mulig måte!

Har du behov for våre tjenester?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.